Gulvarbeid

Noe av det grunnleggende er for oss å vite hva ditt gulv skal benyttes til. Ut fra gulvets beskaffenhet og tiltenkt bruk vi vil kunne anbefale deg en riktig løsning.

Gulvarbeid

Kontakt oss om gulvarbeid

Kontakt oss

Gulvlegging

Kunnskap om underlaget og hva gulvet skal benyttes til er avgjørende for et godt resultat. Det kan være direkte helsefarlig å legge et belegg på et fuktig underlag eller benytte feil lim og belegg på et tidligere montert gulv.

Vi spiller på lag med våre gulvleverandører; Casco, Ardex, Gerflor, Tarkett, Polyflor og Forbo, for å optimalisere resultatet. Ulike bygg har forskjellige krav til gulvbeleggets egenskaper og her vil vi hjelpe deg med å finne riktig produkt.

Malermester Buer er godkjent våtromsbedrift og våre gulvleggere monterer våtromsbelegg med sklisikring i hulkil samt våtromsvinyler på vegger. Enten det er homogene vinylbelegg, gummi belegg, linoleumsbelegg, antistatiske belegg, klikkgulv eller sklisikre belegg, vil våre gulvleggere sørge for et gulv du blir fornøyd med.

 

Teppelegging

Vurdering av underlaget er like viktig før montering av tepper og teppefliser som før legging av gulvbelegg. Kombinasjon av tepper i banelengder og teppefliser gir uante muligheter og særpreg på ditt gulv.

La oss i samarbeid med våre leverandører komme med forslag til varige løsninger som ivaretar farger og design. Våre samarbeidspartnere er Forbo, Interface, Ege tæpper og Polyflor. Vi har løsninger for eventuelle overgangskinner, teppefotlister og trappeneser.