Galactic Viking & Maler Mester Buer

Malermester Buer AS er samarbeidspartner med Galactic Viking og Bjørn Lindgren som et ledd i utviklingen av vårt miljøengasjement.

Galactic Viking (IMOCA OPEN 60)

Galactic Viking er en av verdens raskeste monohull seilbåter. De brukes til å promotere sponsorer i verdens tøffeste regattaer rundt omkring i verden. Galactic Viking har seilt singel handed rundt jorden 5 ganger i Vendee Globe. Dette er verdens tøffeste regatta. Det er flere mennesker som har klatret Mount Everest enn det er som har seilt jorden rundt alene. I dag er den mindre enn 100 kvinner og menn som har klart denne utfordringen.

Galactic Viking er Nordens største miljøvennlige seilbåt. Ideen er å fremme tidsriktig reklame for grønne entreprenørselskaper som har et regnskap som tilsier at de tar vare på naturen. Båten har et fantastisk potensiale til slik reklame og tilfører grønne miljøvennlige selskaper den oppmerksomhet og ros som de fortjener.

Malermester Buer AS har siden 2019 vært samarbeidspartner med Galactic Viking og Bjørn Lindgren som et ledd i utvikling av vårt miljøengasjement.